(iOS) Stickman Revenge: Demon Slayer goljufija koda za povečanje kristalov
Feb 7, 2022 3:17:50 GMT -5
Post by contdumavicfo on Feb 7, 2022 3:17:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda za povečanje kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Revenge: Demon Slayer 2022 version ▞▞▞
Go Escape! Árkádjátékok biqo
Resnično zabavna igra, priporočamo, da dodate več ravni in naredite več junakov. 9/10 na splošno. Zelo malo hroščev, zelo malo oglasov.
L igre
Všeč mi je igra, vendar se kar naprej zruši in zaostaja, vendar je še vedno dobra igra, ao ja
Popravljeno, 1. Video oglasi niso na voljo za vse čase. 2. Niste ustvarili ali se prijavili računa. 3. raven so tako trde, toliko valov. 4. Odgovorite mi čim prej
To je zabavna igra. Ima dobro napredovanje, zabavno igro in vas ne pošilja neželene vsebine z oglasi. Obstaja pa res nadležna napaka, ki ustavi drstenje sovražnikov in vas ujame na raven, tako da morate znova zagnati in izgubiti napredek, kar samo uniči izkušnjo. Torej, če se popravi, si zasluži 5 zvezdic
Všeč mi je igra
Dober geme sem tako vesel
Stickman Revenge: Demon Slayer Акционе sug
Na splošno je dobra igra končana. Vse ravni na Max težavnosti in se dobro zabavali. Obstaja nekaj težav, ki jih ne želim. Prvič, končni šef je na koncu precej neprijeten, saj je v bistvu le velikanska spužva. Ko poskušate nadgraditi rune, vas popelje nazaj na stran Prva runa vsakič, ko jo dodate.
Sem prva ocena z 1 zvezdico
zakaj si ju poimenoval naruto ninjutso in naruto imena lol lmao XD XD XD
Umetniški slog in animacija sta super I Don. Všeč mi je, da je končni šef precej lahek, vendar je svetovni šef 3 težak na splošno odlična igra
To je res fascinantna igra in vse to, vendar ima veliko oglasov. In vsakič prikazuje isti dolgočasen oglas. Res je nadležno. Dal bi 5 zvezdic, ampak ja.
Ta igra je tako lepa, da mi je zelo všeč. je tako težko premagati, vendar ima ta igra legendarni zadnji zaslon in blagoslavlja vaše oči s temi barvami, ki so epske. Namestite jo zdaj in to igro povejte svojim prijateljem
Dobra igra so
Xx1Lovemetender1!
Dobra igra, vendar se igra sesuje vsakič, ko je na nivoju šefa.
To je odlična igra in zdela se mi je res zabavna, vendar se je ne morem lotiti, ne da bi se zrušila
Nikoli ne sprašujem te igre, ampak mi je všeč
Čudovita igra... ..ampak oglasi oglasi oglasi....😂
Mislite, da preprosto nimate dobrega wifija
Precej zabavna igra, vendar potrebujete malo spretnosti
Nekako dobro je, vendar sem premišljeval, kako goljufati haha🤣
Povračilo (50-odstotna možnost za padec kovanca/dragulja, ko so poškodovani) in igranje na srečo ne delujeta. Tudi iz nekega razloga se Nagatov HP včasih prepolovi. Tudi tretji junak je popolnoma zlomljen. Samo par nog zame z mojo opremo za Nagato. Prosim, popravite to
Dobro je
Vsakič, ko sem dobil ribji amulet, je to motilo mojo igro, kjer je ne bi mogel več igrati. Za to igro sem porabil denar in je zdaj ne morem igrati.
Igra je res dobra, a lahko dodate več junakov, hvala!
عالی lepo zeloyyyy goooood
Dobra igra, toda novim igralcem je skrinja plemičev v trgovini pot, to je edini način, da premagam kosca duš
Ti ☑️🎃
Zelo zabavno, čeprav se je večkrat ponesrečilo
Hitro se naveličaš
To je frustrirajuće, ker preneha delovati po nivoju in ne morem iti dlje. Prosim, popravite in ocenil bi ga višje.
Zaenkrat je vse v redu, razen načina zgodbe, ki ga je res težko igrati
Stickman reveng najboljša igra, vendar prosim obesite rešitev problema in facebook ne reši težave s prijavo
Dal sem 1, ker mi vzame ven
Ta igra me je res zelo navdihnila.
Stickman Revenge: Demon Slayer Darbības spēles jttc
Bila je dobra igra, vendar sem končal vse nivoje, zapletla se je in se je vedno ugasnila, upam, da jo lahko popraviš
Prosimo, posodobite
IGRAL SEM. TO. ZA. MINUTO. IN. SEM. ZDAJ. ODVISEN. IGRAJ. TO. ZDAJ
bilo je super, vendar je bilo nekaj napak, ki bi jih bilo mogoče popraviti. na primer, če izbereš meč stickman, lahko greš iz zemljevida s skoki - napadi - skoki - napadi - pospeški - napadi. ali območje junakov je čez nekaj časa prišlo do hrošča in liki niso bili vidni in če ste šli na drugo stran, se je igra zrušila. upam, da bodo te napake popravljene, ampak na splošno odlična igra le tako naprej.
naročnikov
Igra je kul in uživajte v igri lepo, všeč mi je ta igra
Oglasi so tako nadležni, vendar mi je ta igra všeč, zato ji dajem 3 zvezdice
Obožujem to igro, toda v načinu zgodbe sem ubil vse te pošasti in mi ni pustila iti na druge ravni
Všeč mi je, razen neskončnih oglasov in jotaro bo pokvaril
Igra mi ni všeč, edina stvar so liki in šef je vrnil stare like iz Stickman Revenge 3 in šefe in je res težko
Najboljša igra vseh časov
Disgame dobra, vendar šef tako ni dober