Post by contdumavicfo on Feb 7, 2022 3:23:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žiadne reklamy ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Neviem, ako to začať, ale táto hra je úžasná Robím to vo svojom voľnom čase, keď nemám nič iné na práci, je to najlepšia vec, aká som kedy robila, a kedykoľvek hrám, môj telefón sa vypne. budem tak naštvaný, pretože musím prestať hrať hru. ale napriek tomu sú trochu príliš veľa reklám, čo ma hnevá, ale napriek tomu ich jednoducho prejdem a jednoducho na to zabudnem a pokračujem v hraní tejto hry, dávam tejto hre päťhviezdičkové hodnotenie, pretože je to najlepší plán, aký som kedy mohol hrať.
na začiatku bola táto hra skvelá! Potom som nemohol dokončiť ŽIADNE requwlesty, pretože som si musel kúpiť to, čo chceli. Bez platenia sa dá robiť len málo, nie je dôvod dostať zadarmo.
Príliš veľa reklám a ako to, že vás žiada, aby ste hlasovali, a potom vám dá zlomené srdce, ak nebudete hlasovať za to, za čo vývojári chcú, aby sme hlasovali? Pýtal si sa ma na názor, tak som ti ho dal, tak ako je to zlé? Je to v podstate hlasujte za koho chcete, aby sme hlasovali, inak nedostaneme palec hore. Tak prečo nás vôbec žiadate, aby sme hlasovali, ak to považujete za nesprávne za vyjadrenie nášho názoru?
Je to celkom dobré, ale je tam príliš veľa reklám a ja to neznášam. Je to dobrá hra, ale bude lepšia bez reklám, aj keď to je môj názor.
Formula Car Racing: Car Games Strategi wto
Táto hra je veľmi zlá. Na začiatku je to normálne, ale problém je v tom, že neskôr v hre vás nútia kupovať veci, aby ste sa dostali na vyššiu úroveň, nielen to, ale hra má PRÍLIŠ MNOHO REKLÁM. Nedostávajte túto aplikáciu.
DIY Fashion Star - Design Game RPG tzi
Dobre. Nedávno som to mal nainštalované. Bolo to skvelé! Mohol som robiť takmer VŠETKO! Potom som to vymazal, pretože to zaberalo miesto. Keď som si to stiahol, zmenilo sa to. Niektoré veci boli zamknuté. Nevedel som si vyrobiť ŠATY, VLASY A Niektoré šaty sú loked. Hral som na turtorel a bol som škaredý! Dostal som 100. miesto.😠😠😠😠😠😡😠😡😠😾😠😠😠potom som hral viac.je tam strašne veľa REKLÁM!!!UFU! Kedysi to bolo také úžasné. Teraz je to neporiadok. Odporúčam, ak vás to hnevá... NIKDY TOTO NESTIAHNUJTE.😠😡😠😠
Je to veľmi zábavná hra, baví ma vyrábať oblečenie v tejto hre a užil som si veľa zábavy a stále sa bavím, ale je tu príliš veľa reklám a veľa vecí je uzamknutých a ich získanie stojí skutočné peniaze Videl som nejaké ďalšie komentáre veľa ľudí si to všimne, až šesť dolárov na získanie predmetov, ktoré sú zamknuté, okrem toho, že hra je skvelá 👍 Len by som si prial, aby tento problém vyriešili ☹️ Nevyberám si, takže stále mám päť hviezdičiek ☺️a Stále milujem túto hru, aj keď má veľa reklám 💗
všetko, čo nie je v základnom návode, za ne musíte zaplatiť, ako za vlasové doplnky, ale okrem toho je to zábava.
celkovo je to dobrá hra, ale je tam príliš veľa reklám. Po chvíli hrania sa to opakuje a v hre musíte zaplatiť takmer VŠETKO.
Hra sa mi veľmi páči, ale dal som jej 2 hviezdičky, pretože veľa vecí nie je zadarmo a to je zlá kvalita tejto hry. Keby boli všetky veci zadarmo, bola by to najlepšia hra.
Super epka má ju aj moja sestra
Bol som naozaj nadšený, že si to zahrám, a potom som to skúšal, než som začal natáčať na Youtube a zakaždým, keď som stlačil tlačidlo obrázka na košeli, vrátilo ma to späť na moju domovskú obrazovku. Neprešiel som ani tretí krok návodu, tak to prosím opravte...
DIY Fashion Star - Design Game Hry na hrdinov nrbw
Milujem túto hru! Ale sú na ňom veci, ktoré si skutočne musíte kúpiť. Takže do značnej miery si pozriete pridanie, stiahnete si ho, potom je to takmer ako keby ste nemohli robiť nič iné, len na druhej strane, môžete si vyrábať košele, nohavice, môžete robiť selfie výzvy a veľa vecí... trochu viac!
Páčila sa mi myšlienka hry a spôsob, akým môžete vyrábať oblečenie a veci, ale boli to mnohé doplnky. Ale hru stále milujem.
Prepáčte ako sa to môže stiahnuť*?
Je to pekný nápad na hru, páči sa mi, že môžete umiestniť fotografie z galérie ako dizajn, ale väčšina vecí je zamknutá. Chápem, že herné spoločnosti musia nejako zarobiť peniaze, ale šaty sú zamknuté, polovica mejkapu je uzamknutá, vlasy sú uzamknuté, polovica nálepiek je uzamknutá atď. Opäť sa mi páči tento koncept, len je tam veľa uzamknutých položky.
Príliš veľa reklám a musíte si kúpiť takmer všetko a pozrieť si videá pre polovicu z nich, nestrácajte čas získaním tejto hry.
Mám rád DIY fashion star, pretože vám dáva šancu byť kreatívny a mám rád, keď sú moje deti kreatívne, pretože vždy hrajú svoje videohry a nikdy nemajú príležitosť sadnúť si a kresliť, písať príbehy alebo dokonca navrhovať svoje vlastné veci. Preto by som rád poďakoval ľuďom, ktorí spravili z DIY Fason hviezdu.
táto hra je v poriadku, len má veľa reklám a musíte zaplatiť za všetko, čo potrebujú na opravu.!!!!!!!!
Je tam strašne veľa reklám. Páči sa mi, ako na tom môžete byť tak kreatívny, ale reklamy sú všade. Tiež si nemôžete vybrať, kde chcete rezať, a je tu príliš veľa zamknutých predmetov.
Hra je naozaj dobrá, užil som si vytváranie mnohých rôznych odevných vzorov a návrhov, ale nemôžete navrhnúť tvar žiadneho oblečenia, pretože musíte postupovať podľa vzoru. Tiež hra takmer vyžaduje, aby ste si kúpili vylepšenia, je to preto, aby ste mohli odomknúť ďalšie funkcie, ktoré by podľa mňa mali byť zadarmo, keďže by som neplatil 7 libier za kadernícke štúdio, nejaký make-up a pár šiat, však?
Táto hra je taká zábavná, že mám stále pridať, samozrejme, keď tam pridám, prehral som naozaj ja Preto je táto hra škaredá na začiatku nestála veľa Takže môžem povedať, že je škaredá 😂🙄😾😼😼 Všetky tabtalové hry sú tu pridať nič nie je zadarmo Čo tak žiadne peniaze. Len bohatstvo sa dá kúpiť pridať. Moja mama by ma musela nútiť kúpiť si naše doplnky, ale nemohol som nič urobiť, pretože neboli peniaze, ale viem, že túto hru budete mať ťažké vyrobiť, takže vám rozumiem 2 🌟 Dám vám
Táto hra sa mi veľmi páčila, pretože v tejto hre si môžem navrhnúť vlastné šaty rozstrihnutím nohavíc a starých košieľ. Dokážem vyrobiť veľa sukní, šortiek, topov a crop topov. Bol tu len jeden problém, ktorému som čelil, a to, že bolo veľa vecí, ktoré boli zamknuté, a preto som nemohol nájsť žiadnu inú vec na použitie, ale toto sa mi páčilo.
Hral som túto hru pred 3 rokmi a práve som si spomenul, aká zábavná to bola, tak som sa rozhodol stiahnuť si ju znova. Problém je, že nemôžem nájsť spôsob, ako obnoviť moje minulé nákupy v tejto hre. Mala som aspoň odomknuté šaty, ale možno som urobila všetko. Pridajte spôsob obnovenia nákupov.
Je to pekná hra, ale malo by v nej byť viac možností, aby to mohla byť fantastická hra. Tiež by mala mať viac dizajnov na oblečenie. Myslím, že existuje možnosť účesov, ale až do konca hry to nemôžem získať.
Po prvé, existuje príliš veľa doplnkov. po druhé, musíte zaplatiť za všetko, vrátane jej vlasov a šiat a podobne! Dokonca ste dostali klientov, ktorí vám odporúčajú DIY a vy ich nemôžete ani robiť, pretože za to musíte zaplatiť! Tie reklamy sú také otravné, že sa neustále objavujú a ja na ne náhodne klikám. toto je naozaj otravná hra a nepáči sa mi, ako musíte za všetko platiť toľko reklám.
Páči sa mi to, ale tiež to neznášam, pretože je to všetko zamknuté, nájdite si spôsob, ako odomknúť všetky položky, alebo som to nazval horšie, a preto som ohodnotil iba dve, tieto dve by mohli byť vyššie, ak budú všetky položky odomknuté
Zábava. Ale toto je v podstate platená hra.Myslím, že polovica týchto hier pre ľudí je. Prosím, dovoľte nám hrať hru, namiesto toho, aby ste ťahali moje peniaze. Vecami, ktoré potrebujete, takže nemôžete robiť ani žiadne misie a reklamy. Oprav to.
Táto hra je hrozná, práve som si ju nainštaloval a musel som si ušiť šaty a potom si dať nohavice. Ale nemohol som, musel som ZAPLATIŤ PENIAZE a veľa z nich. Na veľa vecí, ktoré stoja peniaze. Je to veľmi nudné
Hra je pekná to je dôvod udelenia 2 hviezdičiek hra je hlúpa veľa reklám a nepáči sa mi dievčenský kostým všetko zlé nemám rád dievčatá potrebujem krásnu dámu ale stále pekná dávam ti 2 body nikdy nevyhrá cenu hry vytvoriť ďalšiu hru Klikám voliteľné zlý zlý zlý zlý blázon blázon blázon šialený
Je to dobrá hra, ale nepáči sa mi, že musíte platiť za šaty a kaderníctvo. Ak by ste si museli len pozrieť reklamu a mali by ste možnosť zaplatiť, myslím, že by som hral ďalej, ale nemôžem sa pohnúť vpred, pretože si nemyslím, že by stálo za to utrácať peniaze.
💐🌹🏵️🌹🏵️🌳🍂🌳🌀🌬️🙉🐱🐻😘😘😊😅😄😂😚😍😉😍😏😰🤗😣🤗😣😍😣😍😣😍😣😍😉😋😋😋😉
Páči sa mi táto hra. Ale nemôžem si túto hru užiť. Pretože 85 % položiek je uzamknutých. „Kaderníctvo“ a „Urob si sám“ sú zamknuté. Odomknite prosím 2 štúdio. Mám veľký komplement: Moji 2 klienti si dali 'Dress DIY'. Ale 'Dress DIY' je zamknuté. To je dôvod, prečo som navždy stratil svojich 2 klientov. 'Pent' je zamknuté, preto nemôžem robiť žiadne 'Pent DIY'. A mnohé šaty a make-up sú zamknuté. A znova hovorím, prosím, odomknite 'Dress DIY'. Ak odomknete toto štúdio, bude to pekná a zábavnejšia hra.
Bomba som prvá.Prosim pridajte tam niečo zadarmo
To mi dáva šancu zistiť, či by som mohol byť dizajnér
Hra sa mi páči, ale nezaregistruje, že som pridal peniaze na svoj účet Google Play. Stále mi to oznamuje nedostatok prostriedkov a práve som pridal peniaze na svoj účet Google Play. Mám viac než dosť na to, aby som si kúpil položku, ktorú sa pokúšam kúpiť, ale hra mi stále hovorí, že nie. Je to veľmi frustrujúce.
Hra je teda taká ZÁBAVNÁ. povzbudzuje vás to k väčšej tvorivosti. je však toľko vecí, za ktoré musíte platiť skutočnými peniazmi. Je to trochu sklamanie, ale celkovo je to celkom dobré
O desať sekúnd a mal som prídavky. Nemyslím si, že by som sa mala riadiť tvojím nastavením, ak chcem robiť oblečenie, nemala by som byť nútená robiť mejkap a nemala by som ho preskočiť. Prvé tričko bolo v poriadku, už ho odstraňujem.
Je to dobrá hra, ale mala zámky vo vlasových kúpeľoch, niektoré nástroje na líčenie sú zamknuté, ktoré mi dávajú na výrobu šiat, ktoré chcem urobiť, ale šaty sú zamknuté, takže chcem zmeny v tejto hre......
Tak zábava. ☺️Rád som hral túto hru ako niekto, kto miluje módu. Bola to super zábava mať možnosť vytvoriť si vlastný vzhľad a svoj vlastný jedinečný štýl. Táto hra ma zamestnávala, zatiaľ čo moji rodičia tam mali plné ruky práce a ja by som si ju úplne zahral znova o tri roky neskôr. Super zábava! A nie nadmerné množstvo prídavkov. 👍🎮
Hra bola v poriadku, pretože bola trochu nudná, pretože musíte strihať iba oblečenie v dizajne, ktorý vám hra ponúka, a takmer všetko, čo si musíte kúpiť, aby ste využili všetky dané možnosti a ľudia sa pýtajú na veci, ktoré by ste si možno chceli kúpiť na začiatku. hry