Post by contdumavicfo on Feb 7, 2022 3:33:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מאפשר צ'יטים ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
לא עלה כשהעליתי את זה. אבל כשעדכנתי בשבוע שעבר זה נפתח ללא בעיות.
מסך המשימות היומיות שלי לא ייסגר, לא יכול לצאת ממנו גם לאחר התקנה מחדש
לא מצליח לעדכן את המשחק הזה ;(
אני אוהב את האתגר. עם זאת, הוספת חברים היא קשה.
אכן אפליקציית הדמיית בישול מדהימה. ניקיתי 10 רמות במכה אחת. קל לגשת ולהרוויח פרסים קל מאוד.
לאפליקציה יש את כל התכונות הטובות ביותר שאפשר לצפות ממשחק סימולציית בישול. יש לי רק הצעה שמפתחים צריכים להתמקד בעדכון התכונות האלה עם הרבה רעיונות חדשניים
גרפיקה יפה אבל כל הזמן מתנתקת מהאינטרנט ונטענת מחדש במשך עידנים. אני מצטער שהמשחק לא ניתן לשחק.
אני נהנה מהמשחק, בכל מקרה שלוקח זמן לחלק מהמאכלים, עצי פרי צריכים לתת יותר ולא צריך לקצוץ אחרי כמה איסוףים והעלות לבנות כיריים/מסחטת מסחטת חדשה מוגזמת והשולחנות נשארים לא פעילים לאורך זמן תקופות תוך כדי חיסכון כדי להכין מתכון חדש להגשה וג'ו הוא מדהים אבל עולה כסף שלא מקבלים הרבה אם אתה רוצה להוסיף עוד משבצות כדי להכין עוד מנות
לא קל כמו הראשון אבל אני אוהב לשחק בשניהם.
אני מאוד אוהב להגיש מנות. שף כוכב מאפשר לי לגדל ירקות, להכין את המנות ואז לשרת את הלקוחות. אני נהנה מזה מאוד!!!!
ממכר ביותר, משחק נפלא!! מעולם לא נתקלתי במשחק כל כך מהנה ואוו... הבנייה פשוט מדהימה! הייתה לי בעיה לאחר ששיחקתי את זה במשך כמה ימים (מסך קפוא) וכשפניתי לצוות התמיכה, למרבה המזל הם תיקנו אותה תוך יום. זה השירות הטוב ביותר שראיתי אי פעם עם אפליקציות משחק עד עכשיו! כל כך תודה וכל הכבוד לצוות החרוץ והיצירתי שעומד מאחורי זה! אתם הייתם רוקדים משחק עיצוב פנים! מצפה לעוד משחקים נפלאים כאלה מכולכם!
שף כוכב חלק 2 נולד למשחק הזה אין מטבח כמו כוכב שף אחד צריך עוד כסף כדי לקנות את כל האפליקציות כאן הוא כל כך יקר, זה לוקח יותר מדי זמן לבנות את המסעדה אם תשאלו אותי אני אוהב את השף הכוכב הראשון טוב יותר כי זה יותר מקום לשים את כל המכשירים שלך
קרדיט למפתחים על שהמציא משחק כל כך נהדר שהוא לא רק ידידותי לשחקן אלא גם מנחה את השחקן ברמות הראשונות בצורה יפה מאוד. שונא משחקים ללא הדרכות.
כשחציתי את הרמה, הצלחתי להרחיב את התגמולים שלי. מלבד המטבעות שאני מקבל מלקוחות, פתחתי גם את תכונת סיבוב גלגל. אני פשוט מסובב את זה ומקבל את הפרס שמגיע עליו
זה כיף לשחק
זמני הבישול המיוחל במיוחד בשלבי ההתחלה פלוס המורכבות מתחילים לגרום למשחק לגרור ואני מאבד עניין. ועם זמני בישול ארוכים פירושו המתנה ארוכה כדי להשיג כסף. להחזיק חנות וגינה זה מבלבל. אני באמת מנסה אבל אני לא יודע
נערך ב-1/12/2022: לאחרונה התקנתי מחדש את המשחק הזה כי שמעתי על העדכונים ה"מדהימים". במקור דירגתי את המשחק הזה עם 1 ⭐. אני יכול ליהנות מהמשחק יותר, אבל העלות של מכשירי מטבח מסוימים היא קיצונית מדי ושמתי לב שאתה מקבל יותר XP מאשר מטבעות כאשר אתה מגיש שולחן. קצת קשה לתת ל"מטבעות" להצטבר, במיוחד כשרוצים לשדרג דברים אחרים שדורשים מטבעות. אם ניתן לתקן את זה, אחזור ואערוך את הדירוג שלי.
עבור שחקן חדש, זה אולי נראה קצת קדחתני אבל יש לך את המדריך האינפורמטיבי והקל להבנה שיעזור לך למצוא את הדרך שלך. מפתחי עבודה נהדרים!
משחק מגניב פשוט יותר מדי למתכונים חדשים ולא מספיק אוכל ישן יותר כדי להמשיך את המשחק
זה באמת משחק מרגיע ודי מהנה..
הגעתי לרמה שבה אני יכול עכשיו לשדרג את כלי הבישול של המסעדה שלי. בכל פעם שאני מנקה רמה, האפליקציה הזו מפתיעה אותי עם תכונה חדשה.
כל כך נאור עם המשחק הזה, יש לו גרפיקה נחמדה מאוד והוא נותן כל הזמן הנחיות. אז גם אם אתה חדש, אתה לא תתבלבל.
Star Chef 2: Restaurant Game Simulátory pyy
לשחק Star Chef 2 הוא חוויה בפני עצמה. הרפתקה מהנה שמתגמלת ומספקת כאחד. כל רמה מעלה מקרבת אותך לעוד שדרוגים ולתגמולים נוספים. זה כל כך מרגש! (חיוך)
אני משחק את יום המשחק הזה כל... יום אחד. אוהב את זה. עם זאת, המודעות האינטראקטיביות גורמות לי להפסיק בכוח כי הן לא עובדות. אנא בדוק את זה. חייבות להיות פרסומות אחרות.
Lost Lands 3 Aventura phjl
משחק מהנה... עזור לי ליהנות מהזמן הפנוי שלי.
אני מאמין שחוץ מבישול מנות, זה מאוד מעניין ומאתגר לקשט את המסעדה שלך בצורה הטובה ביותר מהאביזרים העומדים לרשותך.
אני אוהב את זה יותר מהשני, אבל אני עדיין מנגן את השני. זה יותר כיף, זה משחק מהיר יותר וקל יותר.
אני בדרך כלל לא משחק סימולציית בישול, אבל המשחק הזה הוא משהו אחר. זה ממש מושך את השחקנים, הלוואי ויכולתי לפתוח את כל הרמות במהירות.
היה פוטנציאל... אבל יותר מדי קורה. קניות.....חקלאיות......וניהול המסעדה. יותר מדי מכונאים.
Star Chef 2: Restaurant Game Simulátory pyy
המשחק פשוט הפסיק לעבוד בטלפון ובמחשב הנייד שלי. נפתח, אבל אתה לא יכול לשחק את המשחק.
כיף לך..פשוט תן עוד כלים להרחיב ולאחסן..אני מכור. חברי פרימיום זקוקים ליותר מקום לאחסון ולמה כל כך הרבה סלים אנחנו רוצים גם מטבעות וכסף.
עלה יותר מדי כדי להמשיך לשחק
משחק טוב, אבל לוקח הרבה זמן לבשל, בבקשה צמצם את הזמן שנדרש כדי שנהנה מהמשחק. אם לוקח יותר זמן לבשל, זה משתעמם
מאוד איטי בטעינה. ניתן לשחק מאוד פשוט לוקח זמן רב לטעון. לא שיחקתי בו יותר מחמש דקות השתעממתי בהמתנה לטעינתו
Star Chef 2 היא דרך מצוינת עבורי להעביר את הזמן כשיש לי הזדמנות לשחק בו.
משחק מאתגר ללא ספק עם כל ההזמנות שיש להשלים ואנשים לשרת, אבל יש לו גם את הקטעים המהנים שלו, במיוחד תכונת הסיבוב בגלגל.
זה מאוד מעניין אהבתי את זה
אני משחק במשחק הזה כבר עידנים ומנסה לבנות את המסעדה שלי ועכשיו זה לא ייטען.. זה ייטען עד 94% ואז תפסיק.. בבקשה תסדר את זה...
אני חושב שמכשירים לא צריכים להיות כל כך יקרים ואנחנו מרוויחים פחות מטבעות מ-XP עם שלוש הזמנות זה עובר לשלב הבא, נשארנו עם שניים שלושה מכשירים שנערמו לקנות ספר לנו איך להרוויח במשחק עצמו
כמו המשחק, אוהבים לבנות את מסעדה B אבל זמני הבישול ארוכים מאוד ותחנות הבישול השונות יקרות מדי.
לאחר עדכון המשחק הזה לא הצלחתי לפתוח או לשחק שוב. ניסיתי להתקין מחדש אבל עדיין לא מצליח לפתוח אז החליט להסיר לחלוטין את המשחק הזה.
הכל יקר מדי. היחסים לא מסתכמים. כשאני אומר את זה אני מאמין שמחיר האוכל לא מאפשר לך לרכוש מכשירי חשמל מה שגורם להרבה אנשים לא לרצות לשחק במשחק הזה.
בכל פעם שהמפתחים מבצעים עדכון, משהו נשבר. עם כמות הכסף שזרקתי למשחק הזה, אני מצפה לטוב יותר. אם אתה הולך להרוויח מאיתנו השחקנים, תקן את הקוד שלך, אחרת תעביר אותו למישהו שיודע מה הוא עושה. אני אסיר את ההתקנה עד שאראה הודעה בקבוצת הפייסבוק שהבעיות תוקנו.
אוהב את המשחק הזה, הדבר היחיד שהייתי מציע הוא שתהיה דרך לשים דברים במכירה בחנות שאינה מוכרת. זה כבר בחנות.
איך אני מבטל את המנוי? אני רוצה לשנות את החבילה שלי. תודה
אני אוהב שזה צריך להעלות טוב יותר ולתת לך לבשל ולהגיש מהר יותר זה לא ייטען
אחד ממשחקי סימולציית הבישול הטובים ביותר ששיחקתי. עיצוב ברמה הוא על הנקודה ויצירתי מאוד. בועות המחשבה הן מגע נחמד מאוד.